Just another free Blogger theme

utorak, 2. travnja 2013.


Sutra će na Santiago Bernabeu stadionu Real Madrid u okviru četvrtfinala Lige prvaka dočekati Galatasaray. 

Ronaldo: U odličnoj smo formi, cilj je deseti trofej

Jedan od najboljih igrača svijetu Cristiano Ronaldo vjeruje da će na ovim susretima biti mnogo golova, te da će na kraju Real Madrid izboriti prolaz dalje. 
 
"Domaćinstvo ne zanči ništa. Svakako ćemo igrati i kod kuće i u gostima. Moramo ići na pobjedu u oba susreta. Znamo da su oni ekipa koja također igra napadački i vjerujem da će biti dosta golova na oba susreta," rekao je Ronaldo i nastavio: 
 
"Ja sam miran. To je još jedna utakmica u kojoj se moramo boriti i pobijediti. To je veoma važna utakmica za nas i siguran sam da ću biti potpuno spreman da pomognem svojoj ekipi," riječi su Ronalda. 
 
Ronaldo kaže kako je Real u odličnoj formi, te da je cilj osvojiti desetu titulu u Ligi prvaka. "Svi u Madridu žele deseti trofej i to je cilj. Igrači su svjesni koliko je važna Liga prvaka. Ekipa je u dobroj formi i sa nestrpljenjem iščekujemo susret sa Galatom," rekao je Ronaldo.
 



Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Donec auctor arcut pretium consequat. Contact me 123@abc.com

0 komentari:

Objavi komentar