Just another free Blogger theme

utorak, 2. travnja 2013.


Veznjak Marseillea, Joey Barton našao se u sukobu sa defanzivcem PSG-a Thiagom Silvom nakon što je kritikovao igru reprezentacije Brazila. Na meti Bartona posebno se našao Brazilac, Neymar.

Silva: Želim da ga ušutkam, Barton: Sredi povrede, debeli

"Čujem da dosta ljudi kritikuje reprezentaciju Brazila. Među njima je i igrač Marseilla, ne mogu da mu se sjetim imena, Englez koji je rekao dosta loših stvari o Neymaru i brazilskom fudbalu. Također, to je radio i sa Beckhamom i Ibrahimovićem", rekao je Silva za L'Equipe te je dodao:
 
"Budući da o njemu niko ne govori, zabavno mu je kritikovati velike igrače i na taj način privlačiti pažnju ljudi. Ta osoba nikada ne smije zaboraviti na zlatno-zeleni dres koji ima više zvjezdica nego bilo koji drugi. Pet Svjetskih prvenstava. To zaslužuje poštovanje. Imam veliku želju da pobijedim i da ušutkam tog Engleza. Šta on zna o brazilskom fudbalu. Ne sjećam se da sam igrao protiv njega u reprezentaciji".
 
Na ove Silvine riječi Barton je preko Twittera uzvratio u svom stilu.
 
"Thiago Silva. To je ona pi**a koja je povrijeđena čitavu sezonu. Još jedan precijenjeni Brazilac. Sredi te povrede, debeli".


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Donec auctor arcut pretium consequat. Contact me 123@abc.com

0 komentari:

Objavi komentar