Just another free Blogger theme

subota, 23. ožujka 2013.

Španjolska nogometna reprezentacija držala je loptu u svojim nogama 80 posto utakmice protiv Finske, ali nije pobijedila. Gosti su priredili jedno od najvećih iznenađenja večeri...
Kada je branič Real Madrida Sergio Ramos glavom pogodio za vodstvo Španjolske protiv Finske, činilo se da će Furija ipak osvojiti planirana tri boda uoči velikog dvoboja protiv Francuske. Međutim, Teemu Pukki, nogometaš njemačkog Schalkea, poravnao je u 78. minuti na konačnih 1:1.

"Nakon ovakve dominacije o oba poluvremena, nemoguće je da smo odigrali samo neriješeno", u nevjerici je govorio španjolski izbornik Vicente del Bosque poslije utakmice.
Aktualnim prvacima Europe i svijeta nije bilo lako naći uzroke kiksa: "Možda smo mogli biti koncentriraniji pred finskim golom. Nismo se izborili da dovoljno pravih udaraca i nismo postigli drugi pogodak koji bi riješio utakmicu u našu korist".
"Finska nas je u završnici dobro zatvorila i tada se dogodilo nezamislivo - izjednačenje. Nismo očekivali finski protunapad, toliko smo dominirali da su naši braniči počeli razmišljati samo o napadu", dodao je Del Bosque.
Španjolska je time ipak produžila svoj niz neporaženosti na 19 utakmica, ali će u utorak u Parizu imati znatno veći teret na svojim leđima.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Donec auctor arcut pretium consequat. Contact me 123@abc.com

0 komentari:

Objavi komentar