Just another free Blogger theme

petak, 22. ožujka 2013.



Krajem prvog poluvremena, Škotska je s novim izbornikom povela protiv Walesa, no sredinom nastavka - bez Garetha Balea na terenu - uslijedio je šok za domaćine, koji su ostali s desetoricom i primili dva pogotka...

Nogometaši Walesa svoju su jedinu dosadašnju pobjedu u kvalifikacijskoj skupini A za odlazak na svjetsku smotru ostvarili na svom terenu protiv Škotske, a do druge su došli u petak navečer, protiv istog protivnika, u gostima. Ponovno je bilo 2:1 za Wales, koji je na taj način izbio na treće mjesto, ispred Srbije i Makedonije.
Škotsku je vodio novi izbornik Gordon Strachan, ali njegova momčad nije oduševila igrom na Hampden Parku. Walesu je u prvom dijelu nedostajalo malo sreće kako bi došao do vodstva, da bi se tik prije odmora radovala Škotska.
Ubacio je iz kuta Mulgrew, a Hanley je glavom s nekoliko metara zatresao mrežu.
U drugo je poluvrijeme Wales ušao bez ozljedom načete prve zvijezde Balea, kojega je zamijenio debitant Williams, tinejdžer iz Crystal Palacea, a Snodgrass je ubrzo pogodio okvir gola, čime je Škotska propustila priliku možda i riješiti utakmicu u svoju korist.
U 58. minuti Walesu je poništen pogodak Kinga, da bi u 72. minuti Snodgrass dobio drugi žuti, isključujući karton zbog prekršaja na Gunteru. S bijele točke pod prečku pogađa Ramsey i donosi izjednačenje, a samo dvije minute poslije King ubacuje za Robson-Kanua, koji opet glavom kažnjava nepažljivost škotske obrane.
Wales je do kraja sačuvao svoje vodstvo, ali je ostao bez Ramseyja, koji je u sudačkoj nadoknadi zaradio izravni crveni karton zbog prekršaja na McArthuru.
Velšani će u utorak Hrvatsku dočekati na stadionu u Swanseaju.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Donec auctor arcut pretium consequat. Contact me 123@abc.com

0 komentari:

Objavi komentar