Just another free Blogger theme

petak, 22. ožujka 2013.


Moura: "Ibrahimović traži loptu, vrijeđa, arogantan je i žali se, ali svi ga razumijemo"


Nesvakidašnji opis vlastitog suigrača dao je PSG-ov Lucas Moura, govoreći kako Zlatan Ibrahimović vrijeđa suigrače, kako je arogantan je i kako se stalno žali, ali i da ga bez obzira na jezik svi razumiju...
20-godišnji Brazilac Lucas Moura u siječnju je iz redova Sao Paula prešao u redove Paris Saint-Germaina, a vrlo brzo pronašao je način kao doći na naslovne stranice i to ne igrama na travnjaku.
Iako je odavno poznato kako Zlatan Ibrahimović zna imati svoje "minute", malo tko se nadao da će od mladog Brazilca dobiti baš toliko iskren odgovor na pitanje o kvalitetama švedskog reprezentativca: "On je vrlo moćan igrač, potpuno kompletan. Uvijek traži loptu i pritom stalno vrijeđa suigrače. Na trenutke je jako arogantan i stalno se žali."
"No, jedna stvar je jasna. Kada god viče, uvijek se razumije što želi reći, nevezano za jezičnu barijeru", naglasio je Moura u izjavi za Fox Sports Radio.
Od svog dolaska u Europu brazilski veznjak je upisao osam nastupa, ukupno je na travnjaku proveo 613 minuta, sedam puta je zamijenjen, zaradio je i jedan žuti karton, a također je jedan od direktnih "krivaca" za pet golova svoje momčadi.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Donec auctor arcut pretium consequat. Contact me 123@abc.com

0 komentari:

Objavi komentar