Just another free Blogger theme

subota, 1. veljače 2014.



 London, Pariz ili Monaco? Nimalo lagan izbor za Valdesa...

 Nedavno je  Radio Marca objavila informaciju kako će dolaskom na mjesto predsjednika Barcelone, Josep Maria Bartomeu ponuditi novi ugovor golmanu Victoru Valdesu, ali je katalonski gigant veoma brzo odbacio takve navode.
Valdes je prošle godine najavio svoj odlazak iz Barcelone. Mnogo klubova je pokazalo interes, a Radio Marca je nedavno u programu saopštila kako Bartomeu namjerava ponuditi novi ugovor Valdesu.
Ipak, katalonskog iz kluba su ovu informaciju demantovali, te su potvrdili da Valdes odlazi iz kluba:
"Barcelona odbacuje navode Radio Marce da je ponuđen novi ugovor Victoru Vladesu. Klub poštuje njegovu odluku da ode i želimo mu zahvaliti na posvećenosti i profesionalnosti koju pokazuje svaki dan", stoji u saopštenju Barcelone.
Valdes je meta mnogih klubova širom Evrope. Francuski mediji pišu kako su superbogati timovi iz ove zemlje PSG i Monaco spremni ponuditi nevjerovatne uslove, ali u igri je i londonski Arsenal.
Menadžer Arsenala, Arsene Wenger, želi angažovati iskusnog 32-godišnjeg golmana, kako bi Wojciech Szczesny dobio konkurenciju u narednoj sezoni. Navodno, ni Valdesu ne bi smetalo da karijeru nastavi u Premiershipu, ali će konačnu odluku donijeti tek u narednih nekoliko mjeseci.


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Pellentesque volutpat volutpat nibh nec posuere. Donec auctor arcut pretium consequat. Contact me 123@abc.com

0 komentari:

Objavi komentar